“Cool” nieuws: details bekend van Disney on Ice 2018 – Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Na het ‘hot news’ over Monster Jam, heeft Feld Entertainment nieuws wat beter bij dit weer past: verkoelende, magische voorpret! De details over de Disney on Ice show van 2018 zijn bekend gemaakt. De show krijgt als titel Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice en brengt een schat aan bekende sprookjes en Disney-figuren. Daarover dadelijk meer, maar eerst een link naar de ticketverkoop voor iedereen die nu al de beste plaatsen wil reserveren!

Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bestel je hier >>>>

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezoekt Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december 2018 met maar liefst 22 shows. Tijdens deze spectaculaire shows worden alle Disney fans op hun wenken bediend want er komen een heleboel verschillende Disneypersonages voorbij.

Voorafgaande aan de grote show is er een prachtig voorprogramma ter gelegenheid van de 90-ste verjaardag van Mickey Mouse. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent!

Over de show Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zelf kunnen we de volgende informatie geven:

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden.

  • Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.
  • Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is.
  • Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen.
  • Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.
  • Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten;
  • Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne;
  • Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt;
  • en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

 

Kortom: ieders favoriet is dit jaar te zien. Wat mij betreft wel meer dan één favoriet! Ik kijk dan ook enorm uit naar de nieuwe show van Disney on Ice in 2018: Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice. Klik <HIER> voor meer informatie.

[foto’s copyright ©Disney/© Feld Entertainment]

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Monster Jam – een uitje voor het hele gezin [winactie]

Misschien denk je bij Monster Jam, een spectakel met trucks en motoren, niet direct aan …

Share
Share