Home / Actie / Disney Smulfruit maakt fruit nog aantrekkelijker

Disney Smulfruit maakt fruit nog aantrekkelijker

Mijn eigen kinderen komen wel aan minimaal twee stuks fruit per dag. Sowieso gaat er fruit mee naar school en na school krijgen ze vaak een ‘snoepbakje’, een bakje met verschillende soorten fruit en nog wat anders lekkers. Maar zelf pakken ze ook graag een appel of een peer.

Voor kinderen die wat minder moeite hebben met fruit-eten, heeft FruitMasters iets leuks bedacht: fruit in een aantrekkelijke verpakking met allerlei extra’s zoals stickers (met een bijbehorend stickerboekje waar ook spelletjes in staan) en een spaaractie waarmee je Disney Emoji bagclips kunt sparen. Een prima idee om ouders te verleiden om meer fruit te kopen en kinderen ertoe te bewegen om extra fruit te eten.

Mijn kinderen hebben die extra stimulans niet nodig, maar ik merk wel dat ze de stickers en de Emoji bagclips wel erg leuk vinden, dus ook wij zullen nog vaker de mooi formaat appels / peren of de Elsa blauwe bessen kopen!

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Wie is dat meisje Lizzy / Webby in Ducktales?

Vanaf zaterdagochtend 10 maart 2018 zijn de nieuwe afleveringen van Disney Ducktales (Woo-hoo) te zien …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten