Home / Baby & Dreumes / Baby & Dreumes recensies / Schaap, kindje, schaap….. [review]

Schaap, kindje, schaap….. [review]

Wooly Lamb Nachtlampje wit is een lief Led nachtlampje in de vorm van een lammetje. Wooly Lamb kijkt schattig en een tikkie eigenwijs uit z’n oogjes. Het heeft parmantige wimpertjes en een wollig staartje.

Recensie
Mijn jongste zoon is al vanaf dat hij heel klein is dol op schapen. Gisteren werd hij 11 jaar en het liefst zou hij een echt schaap gekregen hebben als verjaardagscadeau, maar gelukkig was hij ook blij met het Wooly Lamb Nachtlampje!

Natuurlijk is dit nachtlampje gemaakt voor jonge kinderen, het is ook leuk als kraamcadeau omdat het erg decoratief staat in een babykamer, maar ook “grote jongens” zoals mijn jongste zoon, vinden het soms nog prettig om niet helemaal in het donker te gaan slapen. Zelf ben ik geen voorstander van het laten branden van een lamp, maar met dit nachtlampje is dat probleem opgelost: het schakelt zichzelf uit na 20 minuten. Perfect! En mocht je het eerder uit willen zetten dan kan dat ook.

De eerste nacht was het al meteen een succes, hoewel mijn zoon na alle feestvreugde niet lang van het nieuwe bedlampje heeft kunnen genieten: hij viel na een halve minuut al als een blok in slaap ­čśë

Dit nachtlampje (en andere schattige spulletjes) kun je bekijken / bestellen via dreumesenzo.nl, klik hier >>>>

Uitvoering
Veilig
Prijs - kwaliteit

Leuk!

Schattig nachtlampje wat na 20 minuten uitschakelt.

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Kerstmis in (Dick Bruna) stijl

Wat heeft Dick Bruna toch een prachtig werk nagelaten. Zulke prachtige tekeningen, zo herkenbaar en …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten