Oh, kom er eens kijken….. Zookies!

Mijn drie kinderen mogen maar heel af en toe hun schoen zetten. Of hun schoentje 😉 En dan zit er meestal ’s morgens een echt cadeautje in. Vanmorgen was het weer zover. Na het schoen-zetten-zingen-slapen-enorm-vroeg-wakker-worden-koffie-voor-mama-maken was het tijd om de brief voor te lezen die sint had geschreven en om de pakjes uit te pakken. En wat was het een verrassing: ze kregen alle drie een Zookie!

Een Zookie is een knuffeldier die je om je arm, of ergens anders omheen, kunt vastmaken. Kijk maar even naar onderstaande video om te zien hoe het werkt:

Mijn dochter kreeg een panda, wel een maatje kleiner dan die op de video. Mijn zonen kregen allebei een puppie, maar dan in verschillende uitvoeringen.

En ze vonden het echt heel erg leuk, zelfs mijn oudste van 13 jaar!

Het leuke aan een Zookie is dat je hem / haar altijd bij je kunt dragen zonder je handen vol te hebben. Hij gaat gewoon om je arm, bijvoorbeeld in de auto of wanneer je gaat slapen. Erg handig wanneer je kind een knuffel mee wil nemen naar het ziekenhuis of om boodschappen te doen: je hoeft niet steeds op te letten of de knuffel niet vergeten wordt!

De Zookies zijn er in verschillende uitvoeringen. Om ze te bekijken / bestellen, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share