Home / Boeken / Programmeren voor kinderen

Programmeren voor kinderen

leren-programmeren-scratch-python-kinderen-copyright-trotse-vaders-1Word een programmeur en maak je eigen computergames. Leren programmeren wordt alsmaar belangrijker in de 21ste eeuw en ook op school komt het steeds meer aan bod. Dit overzichtelijke boek staat vol achtergrondinformatie met heldere voorbeelden en oefeningen. Een gids met kleurrijke illustraties en stap-voor-stap instructies om programma’s te schrijven in Scratch en Python.

Recensie
Het is lastig voor me om dit boek zodanig te recenseren dat

Programmeren met kinderen – Carol Vorderman
Bekijk op bol.comHardcover, 226 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Kinderen leren over duurzaamheid: dat doe je zo

Het wordt steeds belangrijker dat we allemaal ons steentje bijdragen om zo duurzaam mogelijk te …