Home / Blogs / Even voorstellen: Trotse Moeder Myrthe

Even voorstellen: Trotse Moeder Myrthe

Het is altijd prettig wanneer ik mails ontvang van mensen die willen bloggen en/of recenseren voor TrotseMoeders.nl. En zeker wanneer ik direct een goed gevoel krijg door de motivatie om dit te doen. Iemand die graag en goed schrijft, zelfstandig wil en kan werken en een kindje heeft in een leeftijd die bij de anderen van het team niet of weinig voorkomt is zeer welkom! Trotse Moeder Mythe is zo iemand en ik ben dan ook blij haar als nieuw lid van ons team te kunnen introduceren. Hieronder stelt ze zichzelf voor:

Ik ben Myrthe, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en zoontje van bijna 1,5. Ik ben erg blij om het team van trotse moeders te mogen versterken. Veel moeders zullen beamen dat het meest verbijsterende aan het krijgen van een kind is, dat je na 1,5 jaar moederschap nog steeds het gevoel hebt alsof je pas net om de hoek komt kijken. Alles blijft je verwonderen en je kind blijft je elke dag verrassen, daarom is het ook zo leuk om dit met andere ouders te kunnen delen.

Vooral ouders die met een beetje humor over hun gezinsleven praten of schrijven kan ik erg waarderen. Ik hoop dus zelf ook blogs te gaan schrijven met een flinke knipoog en een vleugje humor.

Ik hou van schrijven en heb al vaker geblogd, maar dan over een van mijn andere passies: kunst. Ik werk nu ruim twee jaar als publieksmedewerker en gids in een museum, dus kan daar inmiddels mijn voorliefde voor kunst in kwijt. Toch miste ik het schrijven, maar daar komt nu gelukkig verandering in!

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Trivial Pursuit familie editie – Triviant voor het hele gezin [recensie]

Het klassieke Trivial Pursuit familie editie spel. Beantwoord vragen, win partjes en op die manier …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten