Home / Blogs / Even voorstellen: Trotse Moeder Hanneke

Even voorstellen: Trotse Moeder Hanneke

Ze heeft al een keer een gastblog geschreven en treedt nu officieel toe tot het team van Trotse Moeders. De eerste Trotse Moeder die in België woont, alleen daarom al een verrijking van het team want we hebben ook veel Vlaamse lezers! Hanneke stelt zichzelf voor:

Als trotse mama van 2 dochters stel ik mij graag aan jullie voor.

Mijn naam is Hanneke Genefaas, 43 jaar en alleenstaande moeder van Sofie van 8 en Izzy van 6. Door omstandigheden woont helaas alleen Izzy permanent bij mij. Maar gelukkig komt Sofie ook zo vaak als mogelijk. Ik werk als verpleegkundige in een mobiel nachtteam.

Wij wonen in Lommel, België vlak over de grens bij Valkenswaard.

Het voordeel van de scholen in België is toch wel de 2 maanden zomervakantie. Dit stelt ons namelijk in de gelegenheid om onze grootste hobby uit te voeren, namelijk kamperen. Dit jaar hebben we een rondreis gemaakt van 3 weken langs de zuidkust van Engeland. Een prachtig mooie (en soms ook natte) ervaring.

Verder houden wij allemaal erg van lezen, muziek, fietsen, zwemmen en ‘toertjes’ maken. Gewoon de fiets of auto pakken en maar zien waar we uitkomen.

Wij hebben 2 poezen, Silly en Billy. Het zijn 2 vrouwtjes die ons graag op muizen trakteren. Ondanks dat wij meermaals bij hen hebben aangegeven dat wij voor eten wel naar de winkel gaan blijven ze dit trouw doen.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Mijn Moederdag 2018 met o.a. LOVERS – Tony’s Chocolonely – Cruise, een kloppend hart en een prachtige speech

Ik had al eerder geschreven over mijn Moederdag 2018 en wil jullie ook graag laten …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten