Home / Recensies / Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl werken al jaren met een team van recensenten en bloggers. Sommige mensen leveren regelmatig persoonlijke blogs aan, andere moeders / vaders recenseren graag spullen zoals boeken en spelletjes. Verder zijn er regelmatig uitjes, bijvoorbeeld naar pretparken, premières, dierentuinen of theatervoorstellingen. Kortom: er is altijd wel iets leuks te doen!

Omdat al onze “zwangeren” inmiddels bevallen zijn en de ouders met dreumesen en peuters inmiddels bijna allemaal kinderen hebben die op de basisschool zitten, zoeken we weer “verse” ouders: aanstaande vaders, aanstaande moeders, ouders met jonge kinderen.

Wat verwachten we?

  • je schrijft graag, en je schrijft foutloos
  • je hebt ervaring met WordPress
  • je vindt het leuk om verschillende soorten artikelen te schrijven

Wat bieden we?

  • recensie-items (die je mag houden)
  • toegang tot uitnodigingen voor dagjes uit en andere leuke uitjes
  • een groot online magazine waar jouw artikelen in gepubliceerd worden

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mail waarin je jezelf voorstelt naar redactie@trotsemoeders.nl

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat groeit er in mama’s buik?

Best lastig om aan een kind te vertellen dat er een baby in mama’s buik …