Home / Leuk / Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

Trotse (aanstaande) moeders (en vaders) gezocht!

TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl werken al jaren met een team van recensenten en bloggers. Sommige mensen leveren regelmatig persoonlijke blogs aan, andere moeders / vaders recenseren graag spullen zoals boeken en spelletjes. Verder zijn er regelmatig uitjes, bijvoorbeeld naar pretparken, premières, dierentuinen of theatervoorstellingen. Kortom: er is altijd wel iets leuks te doen!

Omdat al onze “zwangeren” inmiddels bevallen zijn en de ouders met dreumesen en peuters inmiddels bijna allemaal kinderen hebben die op de basisschool zitten, zoeken we weer “verse” ouders: aanstaande vaders, aanstaande moeders, ouders met jonge kinderen.

Wat verwachten we?

  • je schrijft graag, en je schrijft foutloos
  • je hebt ervaring met WordPress
  • je vindt het leuk om verschillende soorten artikelen te schrijven

Wat bieden we?

  • recensie-items (die je mag houden)
  • toegang tot uitnodigingen voor dagjes uit en andere leuke uitjes
  • een groot online magazine waar jouw artikelen in gepubliceerd worden

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mail waarin je jezelf voorstelt naar redactie@trotsemoeders.nl

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuws over kinkhoest-vaccinatie voor zwangeren

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) neemt het advies van de Gezondheidsraad over om alle zwangere vrouwen …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten