Home / Nieuws / Even voorstellen: Trotse Moeder Lisette

Even voorstellen: Trotse Moeder Lisette

Onlangs was ze uitgebreid in de media: televisie, kranten, radio. Ze heeft een groot hart, voor haar gezin, familie en vrienden, voor Disney en voor “haar” leerlingen. En nu komt ze het team van Trotse Moeders versterken! Ze stelt zichzelf voor:

Hallo, Ik ben Lisette van den Beld en nieuw in het team Trotse Vaders / Trotse Moeders.

Ik ben al wat langer een trotse moeder want mijn oudste dochter is inmiddels al 17, daarna heb ik nog 2 dochters gekregen die nu al 9 en 13 zijn. Zelf werk ik als leerlingbegeleider in het VMBO maar ook hoogbegaafdheid speelt een grote rol in ons gezinsleven.

Binnen ons gezin zijn wij eigenlijk allemaal echte “gadgetfreaks” ☺ oftewel; als er nieuwe technische snufjes zijn willen we die direct allemaal gaan uitproberen. Daarnaast houden we van vakanties want dan is er alle tijd om van alles te doen en te ondernemen of gezellig thuis met elkaar leuke dingen te doen.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Gemiddelde leeftijd van vrouwen die voor het eerst (trotse) moeder worden toegenomen

Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw voor …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten