Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Het strijkkwartet van Meneer Sax

Het strijkkwartet van Meneer Sax

Vandaag gaan we marcheren als een echte fanfare! Dat klinkt feestelijk, maar hoe klinkt het als de fanfare moe is, en geen zin meer heeft om door de straat te marcheren? Of als er een meisje uit de fanfare een liefdesbrief krijgt, en de anderen jaloers zijn?

In Het strijkkwartet van Meneer Sax speelt een fanfare op het pleintje waar Meneer Sax woont. Wie dat is, merken Johannes, Dineke, Paulina en Simone pas als de deur van zijn geheimzinnige huisje eindelijk open gaat.

Het strijkkwartet van Meneer Sax is een theatraal concert voor iedereen vanaf 6 jaar, met de blazers van het sprankelende Ebonit Saxofoonkwartet. Regisseur Jochem Stavenuiter (mimetheatergroep Bambie) maakt er een meeslepende optocht van, met veel humor. Met muziek van o.a. Ligeti, Ravel, Bach en Rossini.

Voor meer informatie, een gratis kleurplaat en speeldata, klik hier >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Waarom trampolinespringen gezond voor je is

Voor veel kinderen is het een droom om een trampoline in de tuin te hebben. …