Home / Recensies / Boeken / Baby & Dreumes boeken / Baby’s eerste knuffel-boekje [recensie]

Baby’s eerste knuffel-boekje [recensie]

Knisperen, kijken, sabbelen, knuffelen…

Dit eerste babyboekje Poes heeft alles in zich om de lievelingsknuffel van elke baby te worden! Binnenin kun je kennismaken met andere leuke dieren. Getekend in zwart-wit, want dat kunnen pasgeboren baby’s het beste zien.

Recensie
Wat een mooi kraamcadeautje, dacht ik meteen toen ik dit boekje-in-een-doosje binnenkreeg. Baby’s eerste knuffel-boekje zit namelijk al zo mooi verpakt dat je het niet eens meer verder hoeft in te pakken! Maar… Het gaat uiteraard niet om de verpakking!

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik wat verrast was toen ik het doosje opende. De leuke witte neus van de Poes, bleek van papier, waardoor de echte Poes alleen grijs was. Wel met een lief snuitje, maar gewoon grijs. Ik vond de witte streep een stuk leuker.

Het hele boekje blijkt grijs. De achterkant helemaal, de voorkant is voorzien van allerlei figuren. Het is dus ook geen boekje, maar een soort lange sliert van kleinere vierkantjes met op iedere voorkant een andere afbeelding. Lijkt me voor een baby heerlijk om vast te houden en op te sabbelen! En de oortjes van Poes knisperen, altijd een succes bij kleintjes!

Ik moet een beetje wennen aan het zwart-wit, maar het blijkt dat pasgeboren baby’s helemaal geen kleuren kunnen zien! Ze zijn vooral geïnteresseerd in contrast en daardoor is dit boekje perfect voor baby’s en door de leuke afbeeldingen blijft het leuk, ook wanneer ze groter worden.

Baby’s eerste knuffel-boekje – Surya Sajnani
Zacht baby-boekje, 8 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit knuffelboekje hier >>>>

Uitvoering
Prijs
Kwaliteit

Mooi

Prachtig knuffelboekje wat door pasgeboren baby's erg interessant gevonden kan worden door het contrast en de knisperoren. Erg leuk als kraamcadeau.

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Tully [trailer]

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten