Hoe smaken de handmade Ierse cookiebars van Barry en Bernard en moeder Ina?

broderick-s-cookie-bars-recensie-copyright-trotse-moeders-1Wanneer je echt wilt weten hoe iets smaakt, heb je niet voldoende aan een persbericht, en zelfs niet aan een leuke website vol informatie. Dan moet je iets kunnen proeven! Gelukkig zijn er mensen die dat begrijpen en zo kwam het dat ik op een zondagmiddag, met een vers bakkie koffie, drie verschillende cookiebars ging uitproberen. 

Ik had kleine, kleurige pakjes toegestuurd gekregen. Van één gele, Mini Caramental, was de inhoud in kruimels uit elkaar gevallen en kon  ik dus niet fotograferen. Gelukkig kon ik hem wel proeven en hij was heerlijk. Volle chocoladesmaak, caramel en lekker boterachtige kruimels.

De groene en de paarse verpakking bevatten allebei een klein blokje chocolade waar van alles in leek te zitten. De paarse, Road Rocking Choc Choc Block blijkt behalve chocolade ook “marshmallow biscuit cake” te bevatten. Waar ik dacht dat het erg zoet zou zijn, was het echt precies goed. Erg lekker! Groen was “Tiff Toff in the Tuffen”. Ik schrijf “was” want ook die is op (ter verdediging: het waren echt mini-stukjes).

broderick-s-cookie-bars-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Alle drie de smaken zijn goedgekeurd. Wat ik wel grappig vond, is dat het Ierse cookiebars van Barry en Bernard en moeder Ina zijn, maar dat de chocolade uit België komt 😉

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime …