Home / Tips / Recepten / Gevulde paprika – vegetarische variant [recept]

Gevulde paprika – vegetarische variant [recept]

gevulde-paprika-recept-copyright-trotse-moeders-1Een heerlijk recept, wat ook heerlijk vult. Wij aten er een frisse salade bij van sla, tomaat, zilverui, augurk en een dressing naturel.

Nodig (voor 4 personen)
4 grote rode paprika’s
2 blikjes tomatenblokjes
knoflook
4 groente-bouillonblokjes
16 blokjes spinazie (diepvries)
16 champignons
beetje peper
beetje basilicum
stukje Mon Chou kaas
110 gram spelt

Bereiding
Kook de spelt gaar, met de bouillonblokjes.
Meng dit met de uitgelekte spinazie, basilicum, knoflook, paar champignons en de helft van het blikje tomatenblokjes, peper.
Snijd de paprika’s doormidden, de zaadlijsten verwijderen.
Blancheer ze een paar minuten.
Daarna vullen met het spelt mengsel.
Leg de stukjes Mon Chou er op.
Lekker warm laten worden in de oven, op 200 graden gedurende 30 minuten.

gevulde-paprika-recept-copyright-trotse-moeders-2

Eet smakelijk!

Voor andere recepten van Trotse Moeders, klik hier >>>>

About Adrie Frijters

Behalve Trotse Moeders ben ik ook de Trotse oma van zeven prachtige kleinkinderen. Op Trotse Moeders zal ik regelmatig recepten plaatsen. Zelf eet ik geen vlees, maar mijn man wel, dus er komen recepten met èn zonder vlees, wel altijd gezond en lekker!

Check Also

Brits bakboek

Hoewel in Huize Trotse Moeders bakken meestal gedaan wordt door mijn 12-jarige dochter, vind ik …