MyMuesli Kerstmis-Granola [recensie]

kerst-mymuesli-muesli-copyright-trotse-moeders-3 Bij het openmaken van de feestelijke gouden Kerstmis-Granola koker, komt het kerstgevoel je direct tegemoet. De Granola bestaat uit havervlokken -gebakken in biologische bijenhoning- en een mix van kaneel, kruidnagel en kardemom. Dit samen met een mix van witte chocoladesterren, knapperige corn-crisper, walnoten en krokante appel-kaneel-crunchy’s maken het kerstontbijt compleet. Hier blijf je van eten!

Recensie
Bij Kerstmis denk je niet direct aan muesli (waarschijnlijk), maar mocht je verknocht zijn aan cereals voor het ontbijt, is de speciale Kerstmis – Granola mix van Mymuesli een feestelijk en lekker ontbijt, ook tijdens de Kerstdagen!

kerst-mymuesli-muesli-copyright-trotse-moeders-1Deze Mymuesli mix zit in een goudkleurige koker, die zeker niet misstaat op een feestelijke ontbijttafel. En de granola-mix is echt heerlijk. Allerlei smaken wisselen elkaar af, ik zou hem “winters-zoet” noemen en ben er echt dol op. Ik heb dan ook niet gewacht tot eerste Kerstdag 😉

Ik ben van plan om dit jaar het Kerstontbijt in buffetvorm te doen, een beetje zoals in een hotel. Dan kan iedereen pakken waar hij/zij zin in heeft. De “gouden” koker zal dan zeker niet ontbreken. Heerlijk in combinatie met romige yoghurt en eventueel wat vers fruit, zoals bosbessen!

Deze, en andere smaken van Mymuesi kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share