Jumbo Peppa Pig – Bad Puzzel

Screenshot 2015-05-07 at 15.48.01We hebben een groot team van recensenten en bloggers, met kinderen in allerlei leeftijden, dus wanneer er recensie items binnenkomen, gaan die vaak door naar mensen met kinderen in de doelgroepleeftijd van de items. Zo zijn er al een heleboel leuke spullen van Peppa doorgestuurd naar andere mensen, want mijn jongste twee kinderen zijn “al” acht.

De doelgroep van Peppa is peuters en kleuters, maar onlangs heeft mijn tweeling Peppa ontdekt op Netflix (klik hier voor de foto van de tweeling) en ze hebben inmiddels alle filmpjes bekeken.

peppa-pig-big-puzzel-bad-copyright-trotse-moeders-2Wanneer er nu dus producten van dit leuke biggetje binnenkomen, en ze zien ze voordat ik ze op kantoor leg, dan weten ze me met hun charme, smeekbedes, argumenten en kusjes te overtuigen dat zij ze echt zelf moeten recenseren. Zo ook deze badpuzzel. We hebben een bad, maar de tweeling moest even douchen vanmorgen omdat ik hun haar wilde wassen. Geen probleem: de puzzelstukken blijven ook prima op de douchedeur “plakken”.

peppa-pig-big-puzzel-bad-copyright-trotse-moeders-4Grote pret: eerst de puzzels maken zoals ze bedoeld zijn, daarna allerlei stukjes bij elkaar ‘plakken’ om gekke combinaties te maken. Natuurlijk hoort een tweeling van 8 jaar niet meer tot de doelgroep, maar ze hebben er enorm plezier mee gehad en de puzzelstukken liggen nu al klaar voor morgen, wanneer ze in bad gaan.

Voor kleinere kinderen is het niet alleen maar leuk om met de stukken te spelen. Puzzelen is leerzaam en de leuke afbeeldingen maken het spelen erg aantrekkelijk. Ook het plakken van de stukken op rechte, vochtige oppervlaktes is goed voor de motoriek. Educatief verantwoord dus, maar vooral erg leuk!

Peppa Pig – Bad Puzzel
Bekijk op bol.comJumbo, 4 puzzeltjes met figuurtjes van Peppa Big
Bestel deze badpuzzel hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share