Home / Nieuws / Baby & Dreumes nieuws / Geboren: Disney Baby

Geboren: Disney Baby

disney-baby-trotse-moeders-2Hoera! Een nieuwe telg in de Disney familie: Disney Baby. Een complete lijn met baby-artikelen waarop diverse favoriete Disneyfiguren te zien zijn. En om dat te vieren, kregen we al een aantal mooie items te zien.

Aangezien iedereen die me iets van chocolade stuurt, kan rekenen op aandacht op de website (ja, dit is een hint!), wil ik ook graag deze Disney lijn aandacht geven. Er zaten namelijk heerlijke doopsuikers in het pakket. Inmiddels zijn ze op, maar ze staan wel op de foto 😉

Verder zaten er prachtig uitgevoerde baby-spulletjes in, zoals een ‘tuttel-doekje’ en een stoffen rammelaar uit de Winnie de Poeh lijn, met Teigetje er op. Mooie kwaliteit, zachte maar heldere kleuren die neutraal genoeg zijn om zowel aan een baby-jongetje als een baby-meisje cadeau te doen.

disney-baby-trotse-moeders-1

Winnie de Poeh en zijn vriendjes komen ook terug in de decoratie-stickers waarbij het volledige alfabet verkrijgbaar is. Maar ook andere bekende Disney-vriendjes komen voor in de nieuwe baby-collectie. Als voorbeeld kregen we een flesje toegestuurd met subtiel en mooi Mickey Mouse er op.

Voor een indruk van alle items van deze nieuwe Disney Baby lijn, kun je de website bekijken.

disney-baby-trotse-moeders-3

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Cadeau nodig? Laat bloemen bezorgen!

Het verzinnen van een leuk cadeau is iedere keer weer een lastige klus. Een cadeau …