Home / Recensies / Kleding & Accessoires / Zenner haar-accessoires van Nijntje

Zenner haar-accessoires van Nijntje

Screenshot 2015-01-18 at 14.07.19In dit jubileumjaar van het schattige konijntje, voor het eerst getekend door Dick Bruna in 1955, zijn er ook nieuwe accessoires te koop bij de diverse drogisterijen. Zenner heeft namelijk een nieuwe lijn haaraccessoires ontwikkeld waarbij Nijntje centraal staat.

Screenshot 2015-01-18 at 14.07.29Wij kregen van Zenner een mooie, zachte haarband en haarspeldjes toegestuurd. Allemaal weer prima afgewerkt. Het haarbandje is al bij hele kleine meisjes te gebruiken, de speldjes passen ook prima bij wat grotere kindjes.

Kortom: is je kindje dol op Nijntje dan kun je het 60-jarig bestaan zelfs met haar-accessoires meevieren!

 

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …