Home / Recensies / Wil je meedoen aan een leuk item op “Man bijt Hond”?

Wil je meedoen aan een leuk item op “Man bijt Hond”?

Screenshot 2014-12-16 at 13.29.40Op onze redactie kwam onderstaande oproep binnen. Omdat het een erg leuk item is, plaatsen we de oproep door op onze website en Social Media. Reacties kunnen rechtstreeks naar ‘Man bijt Hond’, de contactgegevens staan onder dit artikel.

Beste Trotse Moeders. Voor een leuk positief item is Man Bijt Hond op zoek naar leuke moeders met kinderen in de leeftijd van 8 tot 11!

Het idee is om de kinderen hun moeder te laten opmaken, geïnspireerd door een artikel waarbij kinderen ware kunstwerken van hun moeders maakten. Ondertussen kunnen de kinderen vertellen wat ze mooi aan hun moeder vinden. Het lijkt ons erg leuk om hier een reportage over te maken, deze willen we graag donderdag filmen.

Vind u het leuk om hieraan mee te werken, neem dan vandaag contact met me op! Voor vragen kunt u ook bij mij terecht.

Tessa Beijer
Redactie “Man bijt hond”

035 671 9287
tessa.beijer@kro-ncrv.nl

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

CN-nieuws met onder andere de première van de langverwachte, epische special “Come Along With Me”

Cartoon Network is een zender die enorm veel verschillende tekenfilms uitzendt die erg populair zijn …