Dierendag, herfst en zomer [blog]

Screenshot 2014-10-05 at 08.58.50Wat een heerlijke dag was het gisteren! Nog één keer de echte zomerkleding aan kunnen, buiten spelen, genieten van de beginnende herfstkleuren en vooral van ze zon! En dat in combinatie met dierendag: dat vraagt om een gezellige wandeling met één van onze huisdieren (we hebben ook cavia’s, konijnen en een vijver vol vissen, maar die wandelen niet zo graag….)

Degene die met mijn dochter en mij mee “mocht” was onze lieve hond Molly: een Drentsche Patrijshond van inmiddels ruim 12 jaar. Eind deze maand is ze al 12 jaar bij ons. De fokker had haar “afgekeurd” omdat ze een scheef tandje had en we hebben haar destijds, toen ze 5 maanden was, van hem overgenomen. Voor de helft van het geld en met het advies voor een ‘beugel’….

Nu heb ik wel meer dan één scheve tand, dus dat tandartsadvies hebben we met een brede glimlach naast ons neer gelegd en we zijn vooral gaan genieten van onze vrolijke en lieve hond. En ook toen de kinderen geboren werden, bleek hoe gezellig (en leerzaam) een hond in huis is. Ook van een wandeling, zoals gisteren, geniet niet alleen de hond, maar ook mijn dochter, en ik geniet daar weer van!

Screenshot 2014-10-05 at 08.23.12

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share