Home / Recensies / Baby & Dreumesproducten / Muziekdoosje [recensie]

Muziekdoosje [recensie]

muziekdoosje-sterDeze mooie Baby’s Only muziekdoos is gebreid, waardoor het lief en schattig oogt. De doos bestaat voor 50% uit katoen en voor 50% uit acryl. Hij is vormvast, kleurecht en wasbaar. Deze muziekdoos is in verschillende kleuren te koop bij Babyhuys.

Recensie
Wij kregen ter recensie een prachtige muziekdoos opgestuurd: lichtgrijs met witte sterren. Een hele chique uitvoering vind ik, dus ook prima geschikt als kraamcadeautje.

In eerste instantie vond ik het wat onlogisch om een gebreid muziekdoosje te zien. Zo’n zacht, stervormig muziekdoosje nodig uit om in een wieg of babybedje geplaatst te worden, terwijl hardere uitvoering of kunststof muziekdoosjes vaker aan de muur of bij de commode belanden. Ik dacht vooral aan toen mijn kindjes nog klein waren en ik regelmatig een van de knuffels uit hun bedje moest wassen omdat ze gespuugd hadden.

Maar daar hoef ik me dus geen zorgen te maken: dit muziekdoosje kan op 60 graden worden gewassen. Voordeel is meteen dat bij deze temperatuur de huisstofmijt ook verdwijnt.

Het muziekdoosje doet wat andere muziekdoosjes ook doen: je trekt aan het koordje en gedurende korte tijd klinkt er een vriendelijk muziekje. Wat deze muziekdoos speciaal maakt is de gebreide uitvoering die ik echt erg mooi vind.

Deze muziekdoos bestel je hier >>>>

Binnenkort start bij Trotse Moeders een winactie waarmee je een muziekdoosje naar keuze kunt winnen!

 

 

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke …