Bobbi op het potje

bobbi potjeNu wil Ollie op het potje. Bobbi weet hoe dat moet. “Kijk, eerst ga je even zitten, en dan plas je. Ja, heel goed!”

Recensie
Zelf vind ik de boekjes van Bobbi ontzettend leuk. Bobbi is gewoon een heel leuk en lief beertje. Daarnaast beleeft Bobbi elke keer weer iets anders, wat aansluit bij de belevingswereld van peuters.

Dit keer gaat het over zindelijk worden. Bobbi leert Ollie hoe je op een potje moet plassen. Want dat is iets wat Bobbi net heeft geleerd. DSC07186Bobbi heeft namelijk voor het eerst op een potje geplast! Sindsdien wil hij geen luier meer om. Maar ja, als je druk bezig bent met spelen, vergeet je wel eens dat je naar het potje of de wc moet…

Bobbi op het potje is een heel leuk boekje. Vooral als je met zindelijkheidstraining bezig bent, is dit een geweldig boek. Peuters zullen zichzelf herkennen in het verhaal. Erg leuk is het dat óók Bobbi nog wel eens een natte broek krijgt omdat hij niet zo snel door had dat hij moest plassen. En dat is iets wat erg belangrijk is voor kinderen om te weten; dat ongelukjes erbij horen als je net hebt geleerd om op het potje of op wc te plassen.

Bobbi op het potje – Ingeborg Bijlsma & Monica Maas
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, Uitgeverij Kluitman
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share