Home / Persoonlijke verhalen / Trotse Moeders stellen zich voor

Trotse Moeders stellen zich voor

In de komende weken zullen een aantal vaste bloggers zich voorstellen aan jullie, andere Trotse Moeders die de blogs, recensies, recepten, nieuws en andere artikelen lezen die deze enthousiaste dames schrijven. Want Trotse Moeders is een blog voor (aanstaande) moeders, maar wordt ook geschreven door (aanstaande) moeders.

trotsemoeders basis-logo

Omdat we denken dat het tijd wordt om eens kennis te maken met wie er achter de namen zitten die boven alle artikelen staan, komt er een voorstelrondje. Een tijdje geleden heb ik mezelf al voorgesteld (kijk hier) en nu is het tijd aan alle dames die zo hard meewerken om iedere dag zoveel diverse artikelen te kunnen laten zien.

Hier een link naar alle mensen van het Team van Trotse Moeders >>>>

Ben je zwanger en vind je het leuk om daarover te schrijven? Meld je dan aan als blogger door een mail met informatie over jezelf te sturen naar redactie@trotsemoeders.nl

 

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …