‘Speelhoekje’ op nieuwe Windows Phone 8

Voor je het weet is het al te laat. Daar loopt je peuter met JOUW telefoon door het huis te wandelen. Dat wandelen is op zich geen probleem, maar het is toch wel een beetje jammer als jouw lieftallige peuter per ongeluk die ene vervelende tante belt. Of nog erger… je baas! Ook Jessica Alba weet uit ervaring dat kinderen graag met een smartphone spelen. Zo vertelde zij, tijdens de Windows Phone 8 presentatie, dat haar dochter een wel heel vreemde tekst op Twitter plaatste. De 4 miljoen volgers van Jessica Alba snapten¬†er helemaal niets van…

Hoewel een vreemd berichtje op Twitter voor velen misschien nog niet het einde van de wereld betekent, zijn er genoeg rampscenario’s te bedenken. Het nieuwe besturingssysteem voor de Windows phone 8 heeft daarom iets bedacht: het Speelhoekje. Deze functie schakel je in als de kinderen gebruik willen maken van je smartphone. Deze speelhoek richt je samen met je kids helemaal naar eigen smaak in. Zo hebben zowel jij als je kinderen een eigen plekje en worden jouw persoonlijke gegevens en applicaties beschermd. Klinkt ideaal!

[sam id=”19″ codes=”true”]

About Barbara Gemen

Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Sim Only abonnementen: voordelig voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? En …