Home / Nieuws / SNEAK PREVIEWS / SNEAK PREVIEW: De Vijf Legendes

SNEAK PREVIEW: De Vijf Legendes

DreamWorks komt in de kerstvakantie met een nieuwe animatiefilm. RISE OF THE GUARDIANS oftewel DE VIJF LEGENDES vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent. Wanneer de boosaardige geest Git(Zwart) de aarde bedreigt, moeten de Vijf Legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van kinderen over de hele wereld beschermen.

In de originele versie met de stemmen van: Chris Pine (Jack Frost), Alec Baldwin (North), Hugh Jackman (Bunny), Jude Law (Pitch) en Isla Fisher (Tooth). In de Nederlandse versie met de stemmen van: Jack Wouterse als Noord de Kerstman, Bracha van Doesburgh als Tandenfee, Vincent Croiset als Git(Zwart), Mark Rietman als Paashaas en Bas Muijs als Jack Vorst.

Deze film is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en draait vanaf 24 november 2012 in de bioscoop in de originele en Nederlands gesproken versie. Ook in 3D!

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Wie wil naar de première van Angry Birds 2? [winactie]

Woensdag 14 augustus 2019 gaat de nieuwe Angry Birds film in première: Angry Birds 2. …