Home / Tips / Onvergetelijk Vaderdagcadeau

Onvergetelijk Vaderdagcadeau

Aanstaande zondag 17 juni is het al weer Vaderdag! Heb je nog geen cadeau, heb je er nog geen tijd voor gehad of ben je het gewoon simpelweg vergeten? Hier een tip voor een alsnog super leuk, spannend en uitdagend cadeau!

Een papa is eigenlijk altijd druk bezig, daarom mag hij wel eens flink worden verwent op Vaderdag. Zoals elke man kan hij er van genieten om zich weer een keer helemaal jong te kunnen voelen. Dit gevoel kun je hem cadeau geven voor Vaderdag. Je kunt hem namelijk een dag, weekend of week laten rijden op een echte Harley-Davidson!

Het rijden op een Harley geeft een uniek vrijheidsgevoel. Om dit te kunnen ervaren hoeft je manlief niet eens ver te reizen! En zijn namelijk 11 erkende Rental dealers in de Benelux. Als een Harley wordt gehuurd, is bij de prijs een goedgekeurde helm, regenkleding, bagageopslag en een 24-uurs pechhulpdienst al inbegrepen in bij de huurprijs. Zo kan hij zonder zorgen de weg op een nieuwe manier gaan verkennen.

Is hij bezit van een geldig motorrijbewijs en kan vader omgaan met zware motorfietsen, dan staat niks meer in de weg om hem deze onvergetelijke ervaring  cadeau te doen. Voor nog meer informatie kun je kijken op de site van Harley-Davidson Nederland.

About Glynnis

Check Also

Hulde voor de papa [persoonlijke blog]

Hoe vertel je een kind…. “Papa en mama kunnen niet meer samen in 1 huisje …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten