wasmachine

Huishoud onderzoek

Om te onderzoeken hoe de vrouwen tegenwoordig bezig zijn met het huishouden, zijn wij op zoek naar zo veel mogelijk vrouwen die ons willen helpen met een onderzoekje. Wij hebben in samenwerking met de Club van Slechte Huisvrouwen namelijk een huishoud onderzoek opgezet waarmee we willen gaan peilen wat, hoeveel en wie er nou allemaal betrokken zijn in het huishouden van tegenwoordig. Het gaat hierbij om een aantal vragen die binnen no-time zijn ingevuld.

Dus… heb je 3 minuutjes de tijd en wil je ons een groot plezier doen? Vul dan even deze vragenlijst in. Wij zijn er erg blij mee!

Je vindt hier het huishoud onderzoek>>

About Glynnis

Check Also

Zelfafnameset voor baarmoederhalskanker net zo nauwkeurig als uitstrijkje

Goed nieuws voor vrouwen die er tegenop zien om naar de huisarts(assistent) of gyneacoloog te …