Home / Recensies / Boeken / Doeboek / Het meisjes zomerboek

Het meisjes zomerboek

Geniet van een heerlijke zomer met het Meisjes Zomerboek! Boordevol quizzen en spelletjes, tekeningen om af te maken, puzzels om op te lossen en spel- en knutsel ideeën. Of je nu thuisblijft of op reis gaat, met dit boek zul je je deze zomer zeker niet vervelen!

Recensie
Het meisjes zomerboek
staat garant voor uren spel-, knutsel- en puzzelplezier. Ideaal voor in de vakantie of tijdens een (lange) reis. Maar ook erg leuk om gewoon thuis te doen. Hoewel de titel van dit zomerboek aangeeft dat dit boek voor meisjes is, zullen veel puzzeltjes en knutsels ook leuk zijn voor jongens. Denk hierbij aan; doolhofjes, puzzeltjes en een windmolen maken. Uiteraard zitten er ook dingen in wat vooral meisjes zal aanspreken. Dit zijn o.a. make-up drama ( geef de modellen een mooie make-up met je kleurpotloden) en tips om er mooi uit te zien. Daarnaast heeft Het meisjes zomerboek vooral een’lieve en meisjesachtige’ uitstraling, wat wil zeggen dat er geen stoere of jongensachtige plaatjes in staan. De wat oudere jongens zullen dit boek dan ook snel tuttig en saai vinden. Terwijl de wat oudere meisjes dit boek juist wel weer heel erg leuk zullen vinden. Maar ja, daarom het het boek ook Het meisjes zomerboek . Kortom, met dit boek in huis hoef je je niet meer te vervelen.

PS. er is natuurlijk ook een Jongens Zomerboek.

Het meisjes zomerboek – Hanneke Majoor
Knutselboek, paperback, 64 pagina’s, De Fontein

Bestel hier via Bol.com>>

About Rolanda

Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Mijn eerste dieren kijkboek [recensie]

Een aap in het oerwoud, een walvis in de zee of een koe op de …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten