Zijn we d’r al?

Met dit boek in handen hoor je ‘t jezelf al bijna zeggen: ‘Zijn we d’r al?’ De spanning die een Efteling-bezoek teweeg brengt, ervaar je net zo met dit fotoboek. Beleef de Efteling van sprookjes en avontuur, sensatie en ontspanning, verbazing en uitbundigheid, rust en natuur, thuis op de bank. Dit unieke bladerboek zit boordevol prachtige foto’s en originele tekeningen van vroeger en nu. Versterkt door anekdotes en wetenswaardigheden. Iedere pagina geeft een stukje Efteling cadeau. Soms kun je zelfs écht uitpakken: stickers, foto’s, ansichtkaarten, posters, een puzzel naar origineel ontwerp van Anton Pieck en nog veel meer. Het allermooiste van zestig jaar Efteling, verzameld in één boek. Herkenning en herinnering voor iedere Efteling-liefhebber: (klein)kinderen, opa’s en oma’s, vaders en moeders, vrienden en vriendinnen. We nodigen je van harte uit…
Recensie
De Efteling bestaat dit jaar 60 jaar. Ter ere daarvan heeft de Efteling dit boek uitgegeven. Zijn we d’r al?’ is een echte must-have voor alle liefhebbers van de Efteling. Het boek vertelt het verhaal van het ontstaan van de Efteling, en beschrijft de geschiedenis van de Efteling in zijn 60 jarig bestaan. Zo kan men op wonderlijke wijze lezen hoe de Efteling begon met het Sprookjesbos en zo uiteindelijk uitgroeide tot hoe het park nu is.

De vele prachtige foto’s en illustraties van de Efteling zijn een lust voor het oog. Bij dit boek krijg je meteen het “Efteling-gevoel” weer terug. Herinneringen van de Efteling komen bij velen weer tot leven, bij het lezen en bij het bekijken van dit boek. Efteling zou de Efteling niet zijn, als ze van dit boek niets bijzonders zouden maken. Dus zijn er vele vakjes in het boek, waar leuke extra’s in zijn gestopt. Denk hierbij aan; het eerste entreekaartje van: ”Natuurpark De Efteling”, parkeerstickers die door de jaren heen zijn gebruikt, de Efteling Courant, een grote Efteling poster en zwart/wit foto’s van Natuurpark De Efteling.
Het is duidelijk dat de Efteling echt heeft nagedacht over dit boek. Zodra je dit boek opent, waan je je in een sprookjeswereld. Zelf kan ik wel uren naar de foto’s in dit boek kijken. En het is heel erg leuk om meer te weten te komen over het onstaan van de Efteling en de verschillende sprookjes en attracties.

Zijn we d’r al is een boek wat je niet zomaar aan de kant legt. Zodra je het boek opent, gaat er een wonderlijke wereld voor je open…

Zijn we d’r al? – Efteling
Informatief, hardcover, 207 pagina’s, Unieboek
Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share