Home / Nieuws / Lion Peanuts

Lion Peanuts

Nu dat de zomer nadert zal heel Nederland langzaam veranderen in een oranje vlekje op de wereldbol. Voor ons misschien niet zo heel interessant, maar de mannen onder ons zijn er dol op. Voetbal. Om deze Oranjegekte nog even een extra boost te geven, werkt Lion hier natuurlijk ook aan mee. Zij hebben namelijk een nieuwe soort Lion op de markt gebracht. De Lion Peanuts. Dit is de Lion zoals we deze gewent zijn, maar dan net iets anders. Hij bevat namelijk een extra ingrediënt. Pinda’s. Door de pinda’s aan het product toe te voegen is de Lion nu nóg krachtiger. Een lekker tussendoortje voor de enthousiaste Oranjesupporters die wel een extra beetje energie kunnen gebruiken om nog harder te kunnen brullen. Of natuurlijk om eventjes ze stil te krijgen..

De pinda’s zorgen samen met de chocolade, wafel, karamel en rice crisps voor een intense smaak en een unieke bite. En alsof dat niet genoeg is, zorgt ook de verpakking nog eens voor een extra Oranjegevoel. De verpakking van de Lion Peanuts is namelijk knal oranje. Om over de Nederlandse vlag nog maar niks te zeggen!

Genieten is natuurlijk goed. Maar met chocolade is het wel oppassen. Chocolade past eigenlijk erg goed in een gezonde levensstijl. Alleen is er natuurlijk wel een grens. Het is goed om bijvoorbeeld je eten met iemand te kunnen delen zodat je kleinere porties binnen krijgt per keer. Daarom is de nieuwe Lion Peanut nu verpakt per 2. Leuk om te delen met je vrienden of vriendinnen, of natuurlijk met de kinderen!

About Glynnis

Check Also

Koningsdag-cake: hartige cake met paprika [recept]

Koningsdag 2017. Of je nu met je kinderen een kraampje hebt, thuis achter de televisie …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten