Home / Nieuws / Prinsessen op de Ipad

Prinsessen op de Ipad

Eerder waren de prinssesen boeken van Marlies Visser gewoon op papier te lezen. Maar nu is het ook mogelijk om de kinderboeken te lezen op de Ipad met de nieuwe Ipad app Prinsessen.

Beleef de avonturen van de Bloemenprinsessen en laat je vooral verrassen door de vrolijke muziek, de grappige stemmen, de interactieve animaties en de originele stijlvolle collages van Marlies Visser. De verhalen worden voorgelezen door Susan Visser. Heb je dus even geen zin om je kroost voor te lezen dan laat je de app gewoon voorlezen.

De Bloemenprinses geeft een feest en heeft voor alle prinsessen een prachtige jurk gemaakt. Ze gaat langs alle prinsessen om te kijken welke kleur het beste bij wie past. De Bloemenprinses geeft alles een kleur maar welke kleur kies jij voor haar jurk?

Benieuwd naar deze leuke app je kunt hem vinden in de App Store.

About Dylan

Check Also

Kleur in huis, dankzij Philips Hue lampen [ervaring]

“Leuk, laat eens zien?”, zei mijn man enthousiast toen ik ’s avonds thuis kwam met …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten