Home / Nieuws / Meedoen aan een TV pilot?

Meedoen aan een TV pilot?

OPROEP: kandidaten gezocht voor een nieuw televisie programma. Een programma over de eerste ontmoeting, na de (eerste) bevalling.

De meest bijzondere gebeurtenis in ieders leven is de geboorte van een kind. Ontroerend voor vader, moeder, maar ook alle andere direct betrokkenen: (kersverse) oma en opa, broer, zus, vrienden en vriendinnen. Ieder heeft op z’n eigen manier minimaal 9 maanden meegeleefd.

Achter elke geboorte schuilt een uniek verhaal. Hoe is het voor een kersverse opa en oma, broer of zus? Een interview op weg naar het eerste bezoek aan de baby. Familieleden die voor het eerst hun nieuwe kleinzoon, kleindochter, neefje of nichtje zien. Met als climax: de ontmoeting met de blije ouder(s) en de ‘kennismaking’ met de baby, die voor het eerst ook wordt vastgehouden.

Ben jij hoogzwanger en uitgerekend in de maand januari, februari of maart? En lijkt het je leuk om mee te doen aan een TV pilot? Neem dan contact op met daisy@blazhoffski.nl.

Van de makers van o.a. Hello Goodbye, 24 uur met.., Down met Johnny, Keuringsdienst van waarde, etc.

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het meisje in de brief [recensie]

Het boek Het meisje in de brief ziet er mooi uit, sfeervol. En wanneer ik …