Home / Boeken / Voorleesboek / Doornroosje

Doornroosje

Het spannende sprookje over de prinses die honderd jaar sliep. Prachtig geïllustreerd met magnifieke tekeningen en indrukwekkende pop-ups!

Recensie
Iedereen kent het sprookje van Doornroosje wel. Het leuke aan dit boek is, dat het een pop-up boek is. Hierdoor komt het sprookje echt tot leven. Zes prachtige pop-up bladzijden sieren het boek Doornroosje volop. Deze pop-ups zorgen ervoor dat het sprookje Doornroosje een nieuw leven wordt ingeblazen. Het verhaal is bekend, maar de pop-ups zorgen voor een verrassend effect.

Mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar vinden sprookjes erg leuk, maar de pop-ups in dit boek vinden ze helemaal geweldig. Mijn dochter vind vooral de pop-up van het kasteel prachtig. Hierin ziet ze het kasteel van Doornroosje, wat in het Sprookjesbos in de Efteling staat.

Een sprookje én pop-ups in één; samen vormt dat het perfecte boek voor kinderen. Maar Doornroosje is niet alleen een leuk boek voor kinderen, maar een schitterend boek voor een ieder van sprookjes houdt!

Doornroosje – Louise Rowe
Pop-upboek, hardcover, 16 pagina’s, The house of books

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …