SNEAK PREVIEW: Madagascar 3

Kan je geen genoeg krijgen van die hilarische animatiefilms Madagascar? Dan heb ik goed nieuws, want komende zomer komt er een heel nieuw avontuur: Madagascar 3 Europe’s Most Wanted (oftewel: Op Avontuur In Europa).

Het verhaal
Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe proberen nog steeds hun weg terug te vinden naar New York. Natuurlijk zijn Koning Julien, Maurice en de Pinguïns ook weer van de partij in dit doldwaze avontuur. De groep ontdekt de perfecte manier om onopgemerkt door Europa te reizen: samen met een circus dat ze helemaal omtoveren in Madagascar stijl.

MADAGASCAR 3 draait vanaf 18 juli 2012 in zowel de originele als in Nederlands gesproken versie in de bioscoop. Ook in 3D.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share