Home / Nieuws / De oplossing voor dunner wordend haar
nioxin product liggend beeld

De oplossing voor dunner wordend haar

Dunner wordend haar is een veel voorkomend verschijnsel bij zwangere vrouwen.  Maar niet alleen bij zwangere komt dunner wordend haar voor.  Wereldwijd kampt meer dan de helft van de mannen en vrouwen met het probleem.

Haarverzorgingsmerk Nioxin biedt oplossingen voor mannen en vrouwen die er last van hebben. De cruciale oorzaken van dunner wordend haar worden doelgericht aangepakt. De producten reinigen het haar en de hoofdhuid door talg en ophopingen te verwijderen. De hoofdhuid wordt intensief verzorgd waardoor een gezonde hoofdhuid ontstaat en er sterkere haren overblijven, zodat haarverlies als gevolg van haarbreuk vermindert. Daarnaast wordt elke haar dikker van structuur. Nioxin heeft een uitgebreide productlijn ontwikkeld bestaande uit zes verschillende systemen.

De producten van Nioxin zijn sinds november te verkrijgen in de geselecteerde salons. Verkoopprijzen variëren tussen €19,00 en €44,oo.

 

 

Delen:
FacebookTwitterGoogle+PinterestGoogle GmailLinkedInDelen

About Barbara Gemen

Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

zwangerschapstest

Wat het hart verlangt… [persoonlijke blog]

…kan niet verdrongen worden door het verstand. Eén seconde lang had ik de illusie zwanger …

Geef een reactie