Home / Nieuws / Flesjes van planten

Flesjes van planten

Coca-Cola heeft iets nieuws. Zij introduceren de PlantBottle™ fles. Deze nieuwe flesjes worden deels gemaakt van planten en blijven tegelijkertijd 100% recyclebaar. Volgens Coca Cola is dit de volgende grote stap naar de meest duurzame verpakking van de toekomst. Het uiteindelijke doel is om tegen 2020 wereldwijd alle PET-verpakkingen te hebben vervangen door PlantBottle™ verpakkingen. Zo werkt Coca-Cola samen aan een duurzamere toekomst.

Ook zelf iets doen?
Coca-Cola heeft een aantal tips gepubliceerd op hun website waarmee jij zelf ook iets goeds kan doen voor het milieu. Geen saaie suffe tips, maar leuke dingen die eigenlijk meer voor je plezier zijn en waar je dan toevallig ook goed voor ons milieu zijn. Zoals: Zeg niet ‘versleten’, zeg ‘vintage’! Kleren die er lekker afgedragen uitzien, zijn nog altijd in. Maar je hoeft niet naar dure winkels te gaan om een nieuwe ‘oude broek’ te kopen. In vintage-winkels kan je goedkope tweedehandskleren vinden, die hun vintage look gekregen hebben doordat ze al gedragen zijn. Bekijk hier de leukste opties>>

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Hoe kun je milieubewuster opvoeden?

Een baby op de aarde zetten is niet de meest milieubewuste keuze die ouders maken. …