Home / Nieuws / Baby Anne-Cy voor baby accessoires

Baby Anne-Cy voor baby accessoires

Baby Anne-Cy is een webshop voor handige en kwalitatieve baby accessoires die te gebruiken zijn voor onderweg, in de slaapkamer en als kraamcadeau. Baby Anne-Cy is dus van alle markten thuis. Als het nou gaat om het inrichten van complete babykamers of dat je op zoek bent naar praktische accessoires voor onderweg zoals de oprolbare verschoonmatjes en billendoekjes etuis.

Autostoel hoezen
Baby Anne-Cy heeft ook een ruime collectie in hoezen voor autostoeltjes met bijpassende voetenzak. Naast de populaire babykleuren baby roze, baby blauw, grijs, jeans en zand kleur, zijn er vanaf dit najaar ook nieuwe modellen verkrijgbaar in diverse sterrenprints, schotse ruit en diverse streep dessins.

Kwaliteit en uitstraling
Baby Anne-Cy staat voor duurzame kwaliteit met een stijlvolle uitstraling die gekenmerkt wordt door mooie materialen en afwerking. Het assortiment bestaat uit eigentijdse basiskleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Bekijk de gehele collectie op www.babyanne-cy.com. Zeker de moeite waard!

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Ik kijk en voel – baby’s eerste ontdekboek

Volgens mij zijn er een heleboel boeken waar voor op de cover ‘baby’s eerste ….boek” …