Home / Nieuws / Gratis kijkschrift voor jonge kinderen

Gratis kijkschrift voor jonge kinderen

De Uitgeverij David en Goliat heeft samen met hun netwerk van illustratoren een prachtig magazine voor kinderen gemaakt. Omdat jonge kinderen nog niet zelf kunnen lezen, is het een heus kijkschrift. Er staan allerlei platen in waar de kinderen kunnen zoeken, tellen en kijken. Maar ook een voorleesverhaal, een tekenopdracht en een recept.

Het magazine is erg leuk en aantrekkelijk voor kinderen van 2 jaar tot 7 jaar. Wat het Kijkschrift perfect maakt, is dat het ook nog helemaal gratis is. Je kunt het samen met je kind online bekijken en doorbladeren. Maar print zeker ook wat pagina’s uit zodat je kind ook nog lekker met potloden en stiften aan de slag kan. Een aanrader! Bekijk hier het gratis Kijktijdschrift>>

About Elles

26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Waarom trampolinespringen gezond voor je is

Voor veel kinderen is het een droom om een trampoline in de tuin te hebben. …