Home / Nieuws / Max adventures als waterijsjes

Max adventures als waterijsjes

De populaire kinderheld Max en zijn vriendjes beleven vanaf begin dit jaar spannende avonturen in de tv-serie Max Adventures op Nickelodeon. In de serie staan avontuur, respect, bewegen en vriendschap centraal. Deze zomer verschijnt de kinderheld op diverse waterijsjes van OLA. Max Adventures heeft ook een eigen online platform, www.Max-Adventures.nl, waar kinderen spelenderwijs samen met Max waardevolle avonturen kunnen beleven. Avontuurlijk spelen heeft een positief effect op de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van een kind, is gebleken uit onafhankelijk onderzoek*.

Max ijsjes met IKB-logo
Moeders kunnen de Max ijsjes met een gerust hart aan hun kind geven, want de OLA waterijsjes bevatten geen kunstmatige kleur-, en smaakstoffen en dragen het Ik Kies Bewust-logo. Dat betekent dat alle Max ijsjes voldoen aan de richtlijnen voor gezonde voeding en een verantwoorde hoeveelheid energie bevatten. OLA introduceert de volgende waterijsjes met de populaire kinderheld:

– Max X-Pop is het ijsje dat nooit verveelt: verschillende smaken waterijs met op de top spetterende knetters!
– Max KidsMix: een doos met daarin een combinatie van de lekkerste OLA klassiekers, waaronder de Raket en Festini (9 stuks);
– Max Ninja Star is stoer; heerlijke kleine waterijsjes, verpakt per vier in een doosje De verpakkingen zijn leuk om te sparen, omdat op elk doosje beelden uit de spannende afleveringen van Max Adventures staan en elk doosje bovendien  twee tattoos bevat;
– Max Super Twister is een verdraaid lekker, fris waterijsje met de smaak van ananas, verfrissende citroen-limoen en een kern van aardbeien;
– Max Funny Finger is het grappigste ijsje van Nederland en is opgebouwd uit de smaken sinaasappel, aardbei en citroen-limoen.

IJsjestrommel in de vriezer
De koekjestrommel kennen we al jaren. Maar de ijsjestrommel was nog een onbekend fenomeen; OLA introduceert deze zomer de Max IJsjestrommel, gevuld met twintig van de lekkerste OLA ijsjes (Raket, Festini peer en aardbei, X-Pop en Calippo). Hartstikke handig voor in de vriezer en leuk om uit te delen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. De ijsjestrommel past in de vriezer en is bovendien geschikt voor hergebruik. De Max IJsjestrommel is vanaf mei verkrijgbaar bij Jumbo en C1000 voor de consumentenadviesprijs van € 9,99 (ijsjestrommel inclusief 20 ijsjes).

Max en bewegen
Max en zijn vriendjes beleven in de tv-serie spannende avonturen. In samenwerking met NOC*NSF komt Max Adventures met een eigen MAX Zomerboek vol met de leukste strips en avontuurlijke spelletjes om de zomervakantie lekker in beweging door te brengen. Ook op het online platform www.Max-Adventures.nl kunnen kids spelenderwijs avonturen beleven. Er zijn bijvoorbeeld kleurplaten en een kijkdoos met de populaire characters te downloaden en de originele ‘Max Moves’ te vinden. ‘Max Moves’ zijn de bewegingen die Max in de serie gebruikt om zijn tegenstanders met vriendelijke kracht af te weren. De verschillende ‘Max Moves’ achter elkaar leveren een coole move op speciaal voor kids om op een leuke manier in beweging te zijn!

* Het onderzoek is uitgevoerd in november 2010 door onderzoeksbureau Social Issues Research Centre (SIRC) in opdracht van Unilever.

Lees ook:
Ouders verlangen terug naar nostalgische tekenfilms
Kinderen missen stimulans voor beweging
Snoep. Goed?

About Elles

26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Intocht 2016: Sinterklaas en …. Piet [de stand van zaken]

De Zwarte-Pieten-discussie zal weinig Trotse Moeders ontgaan zijn. Maar wat je eigen mening ook is, …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten