prentenboek

Uiltje is verliefd

prentenboekUiltje voelt zich al een tijdje raar. Hij heeft geen honger, slaapt slecht, kan zijn hoofd nergens goed bij houden. Wat is er toch met hem?

Uiltje is verliefd is een ontwapenend verhaal met tedere prenten voor nieuwsgierige en andere uiltjes vanaf vier jaar.

Recensie:
De prenten in dit boek zijn echt aandoenlijk en Uiltje verovert met zijn charme al vele harten. Het verhaal is duidelijk beschreven en de prenten sluiten naadloos bij de tekst aan. Van elk kwaaltje dat Uiltje heeft wordt bekeken waar het vandaan zou kunnen komen, maar steeds blijkt het niet datgene te zijn. Er is heel iets anders aan de hand en daar komt Uiltje pas achter als hij Sofie – een beeldschone roze uil – ziet.

Uiltje is verliefd is een mooi verhaal over verliefd zijn en wat dat met je kan doen. Gewoon een leuk verhaal om voor te lezen voor de kleuters en voor diegene die verliefdheid al aan den lijve hebben ondervonden, een feest van herkenning.

Uiltje is verliefd – Pierre Winters
Prentenboek, hardcover, 20 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Waar krijg jij de kriebels van?
Ik + Jij = Wij
Rooi Kiri wordt verliefd

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share