Eenvoudig overal internet in huis met Fritz!

Met de Wifi Mesh box van Fritz! kun je in je hele huis goede Wifi realiseren. En je hoeft er geen technische kennis of vaardigheden voor te hebben.

Gedoe

“Vroeger” was ik zelf erg handig met apparatuur en techniek. Maar ik heb het wat laten versloffen. Als Trotse Moeder wilde ik vooral met de kinderen bezig zijn en liet ik de kleine klusjes in huis liever aan een ander. Computer installeren, plankje ophangen…. En daardoor merk ik dat ik tegen dit soort klusjes op ben gaan zien. Ik ben er onzeker van geworden en was ook bang dat het aansluiten ven de Fritz! box een heel gedoe zou zijn.

Heel eenvoudig

Maar niets was minder waard! Het moeilijkste aan het installeren van de Wifi Mesh box van Fritz! was de drempel nemen om er aan te beginnen. De rest wees zichzelf.

Duidelijk

Sowieso was het eenvoudig, er zijn maar een paar stappen voor nodig. En daarbij zijn die stappen erg duidelijk en vaak niet meer dan een QR code scannen of een stekkertje ergens in doen. Echt…. iedereen kan het!

Resutaat

Het resultaat mag er zijn: overal in huis een sterk WiFi signaal. Dat betekent dat er geen data meer van de bundel afgaat omdat je geen hotspot meer hoeft te maken. En geen frustratie omdat er ineens te weinig bereik is in een deel van de woning. Zoals je in onderstaande afbeeldingen ziet, is er erg goede WiFi:

Aanrader

Heb je in huis niet overal goed internet? Stel dan zelf ook eenvoudig een sterk netwerk in met de Wifi Mesh box van Fritz! Door deze aan te schaffen hoef je niet de maandelijkse kosten van een provider te verhogen, maar heb je de kosten zelf in de hand. En het werkt echt heel erg goed.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 20 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van bijna 18 jaar.

Check Also

Ontspannen met Media – 10 tips

Ook dit jaar worden weer de Media Ukkie Dagen georganiseerd. Dit jaar is het onderwerp …

Share
Share