Exploding Kittens – kaartspel

Er is nu ook een Nederlandstalige versie van het populaire kaartspel Exploding Kittens. Deze was genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2019, wat wel wat zegt over de kwaliteit en het spelplezier!

Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.

Hieronder kun je in een korte video zien hoe het spel gaat:

Exploding Kittens is echt eenvoudig om te spelen, snel te leren en het spel duurt niet lang (gemiddeld een kwartiertje per keer). Je kunt het met 2 – 5 personen spelen vanaf ongeveer een jaar of 8. Een prima cadeau voor de Kerstdagen om vervolgens op Oudejaarsavond met vrienden of met kinderen te spelen!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Slide Quest – spel [recensie]

Slide Quest is een bordspel wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2019. En …