Bubbleezz Super Rosa Raspberkitty

Ze is speels en nieuwsgierig. Bubbleezz™ Super Rosa Raspberkitty leeft in een wonderlijke wereld met veel squishy’s om zich heen. Ze heeft net als haar vriendjes een persoonlijke charm die een hint geeft over haar unieke persoonlijkheid.

Zelfs als volwassene kan er nog een wereld voor je open gaan op het gebied van speelgoed. Op moment van schrijven staan er vier kinderen voor me, waarvan twee die die me precies weten te vertellen wat het is, hoe de balletjes erin (orbies?) heten en dat er charms inzitten. Charms waren me niet onbekend, de rest in zekere zin wel. De balletjes die erin zitten ken ik voornamelijk van bloemenwinkels.

Dit is de Bubbleezz™ Super Rosa Raspberkitty. Ze werd geleverd in een stevige verpakking en is zelf ook gemaakt van stevig rubber. Ze voelt sterk en degelijk aan en is prettig om in te knijpen. Een stuk leuker dan de saaie stressballen van vroeger. Ik ben me er van bewust dat het een product voor mijn kinderen is, maar uiteraard moest ik het zelf ook uitproberen. Ik ben groot voorstander van een volwassenenvariant.

De squishy is gemaakt voor kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar. Mijn zoon is zeven en was het minst enthousiast van het stel, of gewoon tegendraads 😉  De rest van de kinderen die hem beoordeelden zijn drie meiden van tien en elf jaar oud. Een van hen vindt haar net als een gewone squishy best wel fijn. Nummer twee en drie vinden haar erg schattig. Één van hem vindt de charm die erin zit (een strikje) erg leuk.

Bow – Curious

De andere vindt vooral de kleur (paars) erg mooi en het slijmerige erg lekker. Ikzelf heb als opmerking dat de ogen er snel af gewreven worden en dat is jammer. Ook wordt het rubber na een tijd dof. Ik begrijp echter ook dat dit vrijwel onvermijdelijk is vanwege huidcontact met de Bubbleezz™. Verder ben ik er eigenlijk ook wel van gecharmeerd.

In de super variant zijn er twaalf soorten Bubbleezz™ verkrijgbaar en elke Bubbleezz™ bevat zijn eigen Charm. Deze worden opgedeeld in verschillende vormen van zeldzaamheid: vaak voorkomend, zeldzaam en super zeldzaam! Daarnaast kun je ze ook nog kopen in Jumbo formaat. De Bubbleezz™ hebben een eigen website waar je heel veel informatie over ze kan vinden. Ook kun je er een test doen wie je Bubbleezz™ tweeling is.

Je kunt een van de vele Bubbleezz™ onder andere >>>HIER<<< kopen.

About Angela Aagenborg

Mijn naam is Angela, ik ben 39 jaar oud, echtgenote sinds 2002 en moeder van twee kinderen (2007 & 2011). Als kind hield ik dagboeken bij en schreef ik af en toe een verhaaltje. In 2003 begon ik met het schrijven van mijn eerste roman en in 2006 zette ik mijn eerste blogwoorden op internet. Nu, twaalf jaar later, heb ik vele blogs, column, artikelen geschreven en staan er zo'n twaalf boeken met mijn naam erop in de kast. In 2018 schreef ik een wielerroman en een chicklit, beiden 'wachten' op een uitgeverij.

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …