JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren naar New York. De eerste keer was hij 9 maanden, en hadden we een ‘mandje’ waar hij uiteraard niet in wilde blijven liggen. Zitten in het ‘mandje’ was te gevaarlijk vond ik, dus zat hij meestal op schoot. De tweede keer was hij 15 maanden en waren mijn ouders mee. Volop vermaak op de heenreis dus. Op de terugreis waren opa en oma er niet bij, en hadden we uren op het vliegveld doorgebracht vanwege vertraging. Ik kan je zeggen dat het een lange terugvlucht was…..

En da is er ook nog het probleem van de buggy. Die mag niet mee als handbagage dus al op het vliegveld sta je met je spullen die niet ingecheckt zijn (en dat zijn er nogal wat, wanneer je een klein kind meeneemt; denk aan luiers, verschoonspullen, eten / drinken, speeltjes en knuffels….) en een kindje wat òf nog niet kan lopen òf overal heen wil lopen!

Stokke® heeft daar iets prachtigs op bedacht: JetKids™ van Stokke® BedBox®. Dit multifunctionele item ziet eruit als een stevige rolkoffer waarop je kindje goed kan zitten (de voetjes kunnen steunen) en die in het vliegtuig enorm praktisch blijkt.

In de JetKids™ van Stokke® BedBox® zit uiteraard de BedBox®, verder een matras met zijsteunen en leuke stickers om de BedBox® op te vrolijken. Verder heeft de Bedbox® een verstelbare riem. Hij is er in een uitvoering met rode of met blauwe details.

Je vliegreis met je kindje en de JetKids™ van Stokke® BedBox®

Samen pak je wat spulletjes voor je kindje in, in de ‘JetKids™ koffer’ (er zit voldoende ruimte in voor wat speeltjes en een knuffeltje voor onderweg en die spulletjes zijn via een aparte opening eenvoudig te pakken) en versier je de koffer. Bij het vliegveld gaat je kindje op de JetKids™ zitten en je kunt hem / haar met één hand veilig en stabiel overal mee naar toe nemen. De voetjes steunen op de rand en je kindje kan heerlijk om zich heen kijken.

Na het inchecken heb je de JetKids™ bij de hand om in de tax-free zone lekker rond te kijken terwijl je kindje ‘mee rijdt’. Eenmaal in het vliegtuig, nadat het is opgestegen, maak je van de JetKids™ een mooie speel- of slaapplek. Met de bovenkant van de koffer en het verlengstuk maak je een voetensteun of bed. De matras en zijsteunen creëren een comfortabele ruimte op de stoel. De veiligheidsgordel kan worden gebruikt als het kind zit of ligt.

Hoe prettig zal dat zijn voor je kindje, en dus ook voor jou!

De JetKids™ van Stokke® BedBox® is niet alleen handig in het vliegtuig, ook in een (veer)boot of trein zal deze erg comfortabel zijn en rust geven aan je kindje (en jou). Geschikt voor peuters en kinderen van 2-7 jaar in het vliegtuig en vanaf 3 jaar als een ride-on koffer. Goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen.

 

JetKids™ van Stokke® BedBox® bekijk / bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Gegijzeld [bespreking]

Tja…. wat zou JIJ doen? Stel, je kunt het leven van je kind redden, maar …