Ferrero Kinder – chocolade waar over is nagedacht

Kinder is een heel sterk merk van Ferrero (ook de maatschappij die Nutella en Ferrero Rocher maakt). De diverse Kinder chocolade lekkernijen zijn al jarenlang herkenbaar in de schappen in de winkel en populair bij kinderen. Over Kinder is goed nagedacht. Over de samenstelling, maar ook over de ‘vorm’: niet te groot zodat kinderen niet teveel in één keer binnenkrijgen. Formaten die goed in kinderhandjes passen en ook goed te verdelen zijn.

De Surprise-eieren zijn in mijn eigen gezin bewezen effectief na vervelende bezoeken in het ziekenhuis of hele spannende gebeurtenissen voor mijn kinderen. Zelf blijf ik me verbazen over de creativiteit van de verrassing die in de chocolade-eieren zitten. Kortom: ik ben fan van Ferrero en mijn tweeling ook zoals je in onderstaande video kunt zien:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share