Wie mogen gratis naar De Film van Dylan Haegens via onze winactie?

NLD/Vernray/20180421 – FilmStillFotografie De Film van Dylan Haegens.

Dat Dylan Haegens populair is, wist ik al. Maar mocht het me nog niet opgevallen zijn, dan werd het wel duidelijk door het groot aantal inzendingen voor de winactie voor vrijkaartjes voor De Film van Dylan Haegens! Zelfs nadat de foutieve antwoorden er uit gehaald waren, bleven er nog een groot aantal over die allemaal kans maakten op de 2 vrijkaartjes voor De Film van Dylan Haegens, die nu in de bioscoop te zien is.

Om kans te maken op de vraag, moest er gerekend worden. Bepaalde getallen uit onderstaande infographic moesten bij elkaar opgeteld worden en het resultaat moest worden ingestuurd.

Omdat er vrij veel foutieve antwoorden waren, heb ik de cijfers van de feiten onder elkaar gezet en opgeteld voor jullie. Zo kan er geen misverstand ontstaan over het juiste antwoord. De meeste mensen die een fout antwoord opstuurden, zaten er overigens maar één cijfer naast!

Het juiste antwoord is dus 340.310. We hebben 2 winnaars willekeurig gekozen uit alle correcte inzendingen. Zij krijgen allebei 2 vrijkaartjes toegestuurd voor De Film van Dylan Haegens. De winnaars zijn:

  • Marianne Scholten
  • Coen Uitbeijerse

Proficiat Marianne en Coen en heel veel plezier bij de vrolijke film!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share