Home / Actie / Win / Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Wat een vrolijke en zonnige foto’s werden er toegestuurd naar aanleiding van onze winactie waarmee je het prachtige boek Stukjes Hemelblauw kon winnen! Maar… er kan er maar één de winnaar zijn en dat is onderstaande foto van schapen en lammetjes, volgens mij op een van de eerste lentedagen dit jaar genomen: 

De foto is genomen door Betty Jaasma, die lekker buiten in het zonnetje mag gaan genieten van Stukjes Hemelblauw. Proficiat, Betty, het boek wordt binnenkort naar je toegestuurd!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Koningsdag 2018: Willem-Alexander is nu 5 jaar koning

Time flies… Zo ook voor onze koning en zijn gezin. Vijf jaar is Willem-Alexander onze …

Geef een reactie

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten