Home / Recensies / Boeken / Dapper Duimelijntje
Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Dapper Duimelijntje

Dapper Duimelijntje, nieuw boek van An Leysen, uitgever ClavisDapper Duimelijntje is het nieuwe boek van An Leysen, uitgegeven door uitgever Clavis. Het is een hardcover boek in een mooi, groot formaat.

Dapper Duimelijntje bekijk / bestel je hier >>>>

Inhoud:
In dit magische prentenboek steekt An Leysen het klassieke sprookje van Hans Christian Andersen in een nieuw jasje. Voor kinderen vanaf 5 jaar en iedereen die houdt van meeslepende sprookjes.

Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Er was eens vrouw die graag een kindje wilde. Op een dag liep er een goede heks voorbij haar huis, die haar een bloemzaadje gaf. De vrouw plantte het zaadje en verzorgde het goed, en algauw staarden twee kleine oogje haar van tussen de bloemblaadjes nieuwsgierig aan. In de knop van de bloem zat een piepklein meisje! De vrouw noemde haar Duimelijntje. En al snel werd duidelijk dat Duimelijntje niet groot was, maar wel heel dapper.

Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Mening: Duimelijntje is altijd een van mijn favoriete sprookjes geweest en ik geniet enorm van deze prachtige uitgave. Wat een schitterende platen, mooie kleuren, passende prenten. Voor jonge kinderen vind ik dit boek echter minder geschikt, maar het is een plaatje om in huis te halen voor wanneer ze groot genoeg zijn om het te waarderen.

Bekijk op bol.com

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa Tosca Menten

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa: het nieuwe boek van Tosca Menten

Dummie de Mummie en het geheim van Toemsa is alweer het negende deel in de …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten