Home / Lifestyle / Nieuwe Sourcy-met-een-smaakje variant voor kinderen: water met appelsmaak

Nieuwe Sourcy-met-een-smaakje variant voor kinderen: water met appelsmaak

In onderstaand bericht kun je zien hoe mijn destijds 10-jarige dochter een water-met-een-fruitsmaakje uitprobeerde. Sourcy had toen drie smaken, speciaal voor kinderen, op de markt gebracht. Water met de smaak van banaan, aardbei of sinaasappel. Geen E-nummers, bubbels, zoetstoffen, suiker of zuren en door het smaakje, en de leuke vormgeving, een stuk aantrekkelijker voor kinderen dan “gewoon water”.

Sourcy “water met een fruit-smaakje” voor kinderen [smaaktest-video]

Inmiddels is er een nieuwe smaak door Sourcy ontwikkeld: water met appelsmaak. We kregen een aantal pakjes toegestuurd om uit te proberen. En gelukkig viel ook deze variant in de smaak en is de keuze om kinderen iets te drinken te geven waar geen schadelijke stoffen in zitten weer groter geworden!

Volgens mijn dochter smaakt deze nieuwe Sourcy variant naar “water-met-appelsmaak” en niet naar appelsap. En dat ben ik met haar eens (want ook Trotse Moeders mogen dit drinken!). Lekker!

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Onderzoek: wat krijgen Trotse Moeders het liefst voor Moederdag?

Aanstaande zondag, 13 mei 2018, is het weer Moederdag. Ik ben ieder jaar weer dankbaar …

Geef een reactie

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten