Home / Knutseltips / Print en vouw je eigen HP-Mini-Big-Book met een hoofdrol voor jouw kind

Print en vouw je eigen HP-Mini-Big-Book met een hoofdrol voor jouw kind

Je kent vast wel de boeken die je kunt bestellen en waarbij de naam van je kind gebruikt wordt voor het verhaal. HP biedt nu iets nieuws; je kunt je eigen boekje personaliseren met de naam van je kind, aanpassen, printen en vouwen zodat je een Mini Big Book hebt om je kind mee te verrassen!

Er zijn verschillende boekjes te maken, met verschillende thema’s, tekeningen en kleuren. Zo is er voor ieder kind wel iets wat aanspreekt! Ik koos voor mijn jongste zoon een boekje over ruimtevaart, een thema wat hij erg interessant vindt, en ging aan de slag.

Het personaliseren gaat erg eenvoudig. Namen invoeren, foto’s uploaden en eventueel aanpassen en klaar! Uitprinten, het liefst natuurlijk op een HP Envy Photo zodat het er ook echt mooi uitziet, vouwen en je hebt een boekje waar je eigen kind de hoofdrol is speelt! Volg wel de vouwinstructie op de site want dan klopt de volgorde en blijft het boekje in elkaar zitten….

En wat let je om meer dan 1 boekje te maken? Of om een boekje te printen voor een neefje of vriendinnetje? Wanneer je eenmaal bezig bent, is het leuk om ook andere boekjes te maken, of dezelfde boekjes maar dan met andere namen. Voorlezen wordt op deze manier een feest en kinderen zullen zelf ook graag een boekje lezen waarin ze de hoofdrol spelen!

Om zelf een Mini Big Book te maken, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

SES My First Painting

O ja, dit was echt heel erg leuk! Dat is nog eens een binnenkomer in …