Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Voordelig naar Omnniversum EN als eerste Sammy´s Avonturen zien?

Voordelig naar Omnniversum EN als eerste Sammy´s Avonturen zien?

Morgen, dinsdag 12 december, gaan de juffen en meesters van het basisonderwijs weer staken. Dat betekent dat kinderen onverwachts een dagje vrij hebben. Omniversum heeft speciaal voor ouders en kinderen die een leuke invulling zoeken voor die dag een aanbod: een speciaal programma voor een speciale prijs! Lees hieronder wat je precies kunt beleven in de enorme koepelbioscoop in Den Haag:

Omniversum presenteert op 12 december 2017 een speciaal programma met onder meer de voorpremière van de (kerst)film Sammy’s Avonturen, een VR Ride voor een euro, een spannende speurtocht en een fotoboard met Sammy. En de toegangsprijs is die dag slechts zes euro per filmticket.

VOORPREMIÈRE SAMMY’S AVONTUREN
De grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen draait vanaf 19 december in Omniversum, maar dinsdag 12 december is er om 11.00 uur en 13.00 uur al een voorpremière van deze heerlijke animatiefilm voor jong en oud. In Sammy’s Avonturen kijkt de goedmoedige zeeschildpad Sammy terug op zijn enerverende leven. Samen met zijn boezemvriend Ray beleefde hij vele spannende, vrolijke en ontroerende avonturen.

In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers. Sammy en Ray laten zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden.

VR RIDE, SPEURTOCHT, FOTOBOARD
Behalve de voorpremière van Sammy’s Avonturen en de prachtige grootbeeldfilms A Beautiful Planet, Under the Sea, To the Arctic, National Parks Adventure en Africa, The Serengeti is er dinsdag 12 december nog veel meer te beleven in Omniversum. Zo kunnen kinderen bij een speciaal fotoboard op de foto met Sammy en is er voor de jonge bezoekers een spannende en leerzame speurtocht, waarbij ze via vloer-, tafel- en wandstickers in de foyer meer leren over schildpadden en de ‘plastic soep’ die oceanen bedreigt. En tenslotte mogen alle kinderen op vertoon van een filmticket voor slechts 1 euro een VR Ride maken, waarbij ze zelf beleven wat André Kuipers in het echt heeft meegemaakt.

Vanwege de afwijkende prijs kunnen filmtickets voor 12 december wel online worden gereserveerd, maar niet online gekocht. Tickets kunnen aan de kassa worden gekocht. Voor meer informatie, klik hier >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Schildpadden tot in het oneindige – John Green [recensie]

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten